لكمية تكفي:
12 شخصا
وقت التحضير:
30 دقيقة
وقت الطهي:
15 دقيقة
المقادير:
كوب
دقيق
4ملعقة كبيرة
زبدة
كوب
جبن شيدر
ملعقة صغيرة
ملح
ملعقة صغيرة
فلفل اسود مطحون
4ملعقة كبيرة
ماية
التحضير:
هنجيب الكبة بتاعتنا هنحط فيها الدقيق مع الملح والفلفل
وبعدين نضيف الزبدة ودرجة حرارتها لا تكون مجمدة اوي ولا سايحة تكون وسط اقرب الي التماسك وانا بعاير المعلقة المعيارية
وبعدين نضيف جبن الشيدر الي احنا مقطعينه كدة ويكون في درجة حرارة الغرفةواخيرا نضيف الماية معلقة معلقة انا احتجت اضيف معلقة واحدة بس
وهنا بقي الخطوة المهمة اننا لازم نغطي العجينة وندخلها التلاجة ساعة ترتاح او ساعتين تلاتة اربعة وممكن كمان نعملها بالليل ونخبزها الصبح لان النوع دة من العجاين كل ماقعد في التلاجة قبل الخبز بيدي نتيجة افضل شفتوا السهولة
هنا بقي طلعناها فردناها في جو بارد علي ورق زبدة وبنفرد فوقها ورق زبدة برضو
ونقطعها باي قطاعات عندنا قلوب نجوم انا حبيت اعملها كدة قطعتها بالسكينة بمنتهي البساطة واهم حاجة سمكها يكون حوالي نص سم ومنخليش سمكها لا تخين اوي ولا رفيع اوي عشان تطلع بافي ومقرمشة وهشة
بنرفع ورق الزبدة من تحت العجينة بالراحة عشان نعرف نشيل البسكوت بالراحة ونرصه في الصاج
الطبخ:
وندخله الفرن علي درجة حرارة 170: 180 لمدة 15 او 20 دقيقة او حسب فرنك المهم لحد متلاقيه اخد لون ذهبي من كل الجوانب